Če iščete nekaj, kar vam bo vzelo najmanj časa in povzročilo najmanj dodatnega dela, naj vaši otroci praznujejo svoj rojstni dan v Medgeneracijskem centru Šentilj.

  • image
  • image
  • image

Informacije

Rojstnodnevne zabave se odvijajo po predhodnem dogovoru. Nudimo vam prostore, za animacijo in podrobnosti poskrbite sami.
Za več informacij stopite v stik z nami, tako vam bomo lahko hitreje odgovorili na vprašanja in preverili proste termine.

Ideje za nepozaben rojstni dan

Rojstnodnevna zabava s pečenjem pravih slastnih palačink! Kreiranje nadevov polnih domišljije ter veliko gurmanske zabave zagotavlja nepozabno praznovanje rojstnega dne. Sladko, slastno in zabavno.

Legiceeee! Na Lego rojstnem dnevu je vse v znamenju konstrukcij in zabave. Domišljiji je puščena prosta pot. Povabljenci sodelujejo v Lego izzivih, gradijo fantastične strukture in svoje mojstrovine pokažejo staršem. Zabava z Lego kockami je recept za nepozaben rojstni dan.

Potovanje v srednjeveški čas, ko so po svetu hodili pogumni vitezi. So gusarji res prijaznega srca in jih imajo ljudje radi? Prelevimo se v hišne ljubljenčke ali v kostume po želji slavljenca.