Vabljeni na neformalno druženje in srečevanje

vsebinsko nedoločeno, ciljnim skupinam predstavlja ustvarjanje in/ali vzdrževanje socialne mreže

Pogovori

Pogosto ljudem pogovor pomeni več kot pomoč pri opravilih.

Uporaba računalnika in interneta

Ni tako hudo, tudi v poznih letih lahko delo z računalnikom postane užitek.

Poslušanje glasbe

Vse v telesu bije v ritmu. Celotno telo ima svoj ritem; je utelešena glasba, ki oddaja valove svojih not v polje neskončnega, v zemljo, v nebo, onkraj vidnega in znanega.

Druženje

Druženje s prijatelji okrog praznično obložene mize, v senci pod krošnjo Kostanja ali v naši dnevni sobi, so vedno nekaj posebnega.

Družabne igre

Družabne igre so zabava in vadba za spomin.

Telovadba

Ne vlagajte le v jeklenega konjička ali življenjsko zavarovanje, naredite motor iz svojega telesa.

S starim se novo hrani. Slovenski pregovor

KAJ POČNEMO

Kreativne delavnice tradicionalnih izdelkov

Kreativne delavnice vzpodbujajo preizkušanje novih ali utečenih idej, presegajo meje domišljije, prinašajo novo znanje in obljubljajo spročeno druženje.

PREBERI VEČ

Računalniški tečaj

Z dobo interneta smo dobili hitrejše in ažurnejše informacije, možnost komunikacije kljub lokacijski oddaljenosti in še mnoge koristi, ki nam vsakodnevno olajšajo življenje.

PREBERI VEČ

Jutranja telovadba

Pri vadbi smo vztrajni in dosledni pri izvajanju gibov, hkrati pa skušamo graditi iskrena prijateljstva in tople odnose.

PREBERI VEČ

Pohodi

Vsakodnevno gibanje je pomemben del zdravega načina življenja. Strokovnjaki priporočajo vsaj 30 min hoje dnevno, če je ta v naravi, bodo učinki na zdravje še toliko večji.

PREBERI VEČ

Zdravstvene delavnice

Na naših zdravstvenih delavnicah ozaveščamo pomen zdravega življenjskega sloga za ohranjanje in krepitev zdravja, preprečevanje nastanka kroničnih bolezni oziroma za kakovostnejše življenje s kroničnimi boleznimi.

PREBERI VEČ

Druženje ob družabnih igrah

Kljub temu, da so kot oblika zabave stare že več tisočletij, družabne igre niso izgubile svoje sposobnosti, da za isto mizo združijo in zabavajo stare in mlade.

PREBERI VEČ